Recycling

Cementbouw Recycling staat voor de onderstaande kernwaarden:

  • Betrouwbaarheid
  • Oplossingsgericht denken
  • Kwaliteit
  • Samenwerking

Sinds 1998 is Cementbouw Recycling uit Oosterhout, nabij Breda, actief geworden op het gebied van recycling van bouw-en sloopafval (BSA).  Door de overname van familiebedrijf Jac.Caron in Noord-Brabant heeft Cementbouw de kennis en kunde recycling geïmplementeerd binnen de CRH-groep.

De evolutie van ons bedrijf

Inmiddels laat Cementbouw Recycling zien dat Planet, Profit en People hand in hand gaan en extra waarde voor onze economie creëren. Het begon allemaal in Noord-Brabant en heeft zich verder uitgebreid over de rest van Nederland door middel van het opzetten van het ‘Beton blijft Beton netwerk‘, een intensieve samenwerking met betrouwbare partners uit de markt die hetzelfde doel nastreven. In de laatste 20 jaar heeft Cementbouw Recycling een bewezen concept/proces opgebouwd om van vrijkomend bouw- en sloopafval en andere vrijkomende stromen vanuit onze samenleving, prachtige gecertificeerde secundaire grondstoffen te maken (Urban Mining). Voor de toekomst zien we een optimalisering van onze processen en het zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden met als doelstelling 100% hergebruik van vrijkomende materialen uit onze samenleving.

Product Betongranulaat
Betongranulaat ontstaat na de bewerking van betonpuin. Het granulaat kan in grovere fracties een deel tot zelfs 100% van het grind in beton vervangen. Het kan ingezet worden bij zowel constructieve als niet-constructieve toepassingen.
Lees meer
Product Menggranulaat
Menggranulaten worden toegepast in de wegenbouw (infra) en zijn in ons land niet weg te denken als wegfunderingsmateriaal.
Lees meer
Product CB Megablokken
CB Megablokken zijn solide betonnen elementen die een snelle en efficiënte oplossing bieden voor (tijdelijke) toepassingen zoals opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen.
Lees meer
Product Bermbeton
Bermbeton van Cementbouw Recycling is dé oplossing voor gemeenten voor het verharden van bermen naast bestaande wegen.
Lees meer

Vrachtwagenvloot in eigen beheer

Alle soorten transporten, zoals kipper, trailer, container, afzetbakken, dieplader, die nodig zijn verzorgen wij. Daar hebben we onze vrachtwagenvloot voor. In eigen beheer. Zo leveren we de kwaliteit die je nodig hebt, voor de juiste prijs en op afgesproken datum. Gegarandeerd. Wij zijn nu eenmaal volhardend van nature.

Maak gebruik van onze producten en diensten

Heb je betonblokken of menggranulaat nodig of wil je gebruikmaken van een van onze professionele diensten? Dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring denken we graag met je mee en komen we altijd tot de juiste oplossing.

Meer weten over Recycling?

Alex Verhoeven Hoofd Operations +31 85 111 68 00
Co Caron Transportplanning +31 85 111 68 00