Terug naar Recycling

Betonblokken

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Betonblokken bieden een uitstekende oplossing wanneer je snel en efficiënt een wand wilt bouwen, opslagvakken wilt maken of grondkeringen wilt creëren. Deze stapel je namelijk eenvoudig op elkaar waardoor je snel opbouwt en gemakkelijk demonteert. Bovendien leveren wij de betonblokken direct uit voorraad.

Duurzaam geproduceerde betonblokken

Als je kiest voor het inkopen van betonblokken bij ons, dan kun je rekenen op een duurzaam geproduceerd element. De CB Megablokken die wij aanbieden worden namelijk gemaakt met betonmortel die voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit. Daarnaast zijn de blokken brandvertragend en geluidswerend. Je stapelt deze legoblokken eenvoudig op elkaar en ze zijn gemakkelijk te demonteren. Maak er wanden van hallen en loodsen van of gebruik ze als afzetblokken. Waarvoor je ze ook gebruikt, na demontage zijn ze gewoon weer herbruikbaar. We hebben betonblokken met één nop, twee noppen, vier noppen, zes noppen of acht noppen. Het grootste blok is 160 cm breed en de kleinste 40 cm. Qua diepte variëren ze, afhankelijk van het aantal noppen, tussen de 40 cm of 80 cm. Dit geldt eveneens voor de hoogte van het blok.

Stel jouw vraag aan ons

Heb je aan de hand van de bovenstaande informatie vragen? Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar bindmiddelen? Neem gerust contact met ons op voor advies over de juiste afmetingen voor jouw project. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 111 68 00 of stuur een e-mail naar recycling@cementbouw.nl.