Terug naar Recycling

Betonnen legoblokken kopen

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Wil je betonnen legoblokken met de juiste afmetingen en tegen een goede prijs kopen? Bij Cementbouw Recycling hebben wij deze direct uit voorraad leverbaar voor het bouwen van een wand, grondkering of iets anders. Wij kunnen je helpen met het vinden van de juiste afmetingen en hoeveelheden zodat je een snelle en efficiënte oplossing hebt voor jouw toepassing.

Betonnen legoblokken kopen om snel op te bouwen

De betonnen legoblokken met de juiste afmetingen die je wilt kopen voor een scherpe prijs, zijn bij Cementbouw Recycling direct uit voorraad leverbaar. Bovendien zijn de betonnen legoblokken die je bij ons kunt kopen zeer duurzaam en geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat of duurzaam beton. Het betonmortel dat ontstaat uit het overgebleven cement, voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit, waardoor de betonblokken toegepast mogen worden bij bouwwerken die mogelijk in contact komen met grondwater, oppervlaktewater en/of hemelwater.

Altijd de juiste afmeting beschikbaar voor jouw afzetting of wand

Hoe groot en lang jouw wand ook moet zijn, wij hebben betonnen legoblokken van verschillende afmetingen tegen een goede prijs. Ook wanneer je ze gebruikt als afzetblokken voor opslagvakken of een grondkering heb je bij ons voldoende keuze. Ga aan de slag met blokken met één nop waarvan de breedte, diepte en de hoogte 40 cm is. Kies voor twee noppen en de legioblokken zijn 40 cm breed en 80 cm diep en hoog. Daarnaast hebben we ook betonnen legoblokken van vier en zes noppen. De grootste die wij op voorraad hebben, is een heel blok met acht noppen. Deze is 160 cm breed, 80 cm diep en 40 cm hoog.

Bel of mail ons

Cementbouw Recycling is gevestigd in Oosterhout, nabij Breda. Wij staan voor constante levering van kwaliteit waarbij je op onze expertise kunt vertrouwen. Heb je een vraag over betonnen legoblokken, over de afmetingen of over de prijs waarvoor je de blokken kunt kopen? Of zoek je bijvoorbeeld informatie over stapelbare betonnen legoblokken? Of heb je nog overige vragen? Bel hiervoor naar 085 111 68 00 of stuur een e-mail naar recycling@cementbouw.nl.