Terug naar Recycling

Betonnen legoblokken

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Zoek je betonnen legoblokken voor het creëren van opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen? Dan kun je terecht bij Cementbouw Recycling in Oosterhout, nabij Breda. Wij leveren namelijk altijd materiaal van de beste kwaliteit direct uit voorraad. Op die manier kun je altijd direct aan de slag met het bouwen van een wand of het maken van een grondkering.

Betonnen legoblokken voor een snelle en efficiënte oplossing

De betonnen legoblokken van Cementbouw Recycling hebben een zeer praktisch ontwerp waardoor deze eenvoudig te stapelen en snel te monteren zijn. Tevens is het mogelijk om de legoblokken van beton meerdere malen te gebruiken. De betonnen legoblokken worden gemaakt met betonmortel die voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit. Dit biedt de mogelijkheid om de legoblokken toe te passen in bouwwerken die in contact kunnen komen met hemelwater, grondwater en/of oppervlaktewater.

Duurzaam geproduceerde megablokken

Overweeg je om betonnen legoblokken te gebruiken? Wij leveren legoblokken van beton die zeer duurzaam zijn. Zo worden bijvoorbeeld megablokken uit restbeton gemaakt – voor de bouw van opslagvakken en andere flexibele bouwconstructies met een brandvertragende werking.

Neem contact met ons op voor legoblokken van beton

Heb je een vraag over de legoblokken die gemaakt zijn van beton? Heb je een andere vraag, bijvoorbeeld over hoe je ze het best inzet als afzetblokken? Of heb je advies nodig? Dan kun je ons bellen via 085 111 68 00 of stuur een e-mail naar ons via recycling@cementbouw.nl.