Terug naar Recycling
Product

CB Megablokken

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

CB Megablokken zijn solide betonnen elementen die een snelle en efficiënte oplossing bieden voor toepassingen zoals opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen. De blokken worden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat of 100% gerecycled beton. Hierdoor is het megablok van beton niet alleen zeer snel en efficiënt inzetbaar, maar ook ontzettend duurzaam. Bovendien zijn de megablokken direct uit voorraad leverbaar.

CB megablokken zet je eenvoudig meerdere malen in

Door het praktische ontwerp zijn de elementen eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage is gemakkelijk waardoor de CB Megablokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten. CB Megablokken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook dakelementen zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo zijn de megablokken van beton verkrijgbaar met één nop, of twee, vier, zes of acht noppen. De hele blokken zijn 160 cm breed, de halve blokken zijn 80 cm breed. Daarnaast kies je ook uit een hoogte van 40 cm of een hoge variant van 80 cm. Bij ons kun je terecht voor megablokken van beton die eenvoudig in te zetten zijn als bijvoorbeeld afzetblokken of wanden van hallen en loodsen.

Begin met bouwen en schaf direct jouw megablokken aan

Ben je benieuwd naar onze betonnen megablokken of andere materialen uit ons assortiment? Of wil je meer weten over de prijs van onze megablokken van beton? Wij vertellen je er graag meer over. Daarnaast bieden we je nog veel meer dan onze betonnen megablokken. Bekijk hiervoor onze andere producten, zoals onze betonmortel en bindmiddelen. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, nabij Breda, maar voor vragen over onze megablokken van beton neemt u contact met ons op per telefoon via 085 111 68 00 of per e-mail via recycling@cementbouw.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.