Terug naar Recycling

Legioblokken

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Heb je legioblokken nodig om wanden van hallen en loodsen mee te maken? Deze kun je aanschaffen bij Cementbouw Recycling in Oosterhout, nabij Breda. Wij helpen je graag met het vinden van legioblokken met de juiste prijs en afmetingen. Zo heb je alles wat je nodig hebt om snel en efficiënt een wand te creëren.

Legioblokken van 100% gerecycled materiaal

Wij leveren legioblokken die zeer duurzaam zijn. Deze betonnen legioblokken zijn namelijk geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Door het praktische ontwerp zijn de elementen eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage is gemakkelijk waardoor de legioblokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten.

Verschillende afmetingen

De legioblokken worden in verschillende afmetingen en tegen een aantrekkelijke prijs direct uit voorraad geleverd. Gebruik ze als afzetblokken of maak er wanden mee. Dan leveren we je ook gelijk dakelementen om het geheel compleet te maken. De legioblokken hebben wij qua breedte, diepte en hoogte in verschillende afmetingen tegen een goede prijs. Een blok met één nop is 40 cm breed, diep en hoog. Het grootste blok, met acht noppen is 160 cm breed, 80 cm diep en 40 cm hoog. Daartussen hebben wij mogelijkheden met twee, vier of zes noppen. Het maakt niet uit welke afmetingen je kiest voor je legioblokken, maar ze zijn altijd brandvertragend, geluidswerend en direct uit voorraad leverbaar.

Contacteer ons

Heb je interesse in het gebruik van legioblokken? Of heb je een vraag over de prijs en afmetingen van de legioblokken? Neem dan contact met ons op. Bel hiervoor naar 085 111 68 00 of stuur een e-mail naar recycling@cementbouw.nl. Wij helpen je graag verder zodat jouw project ondersteund wordt met legioblokken van de juiste afmetingen voor een geschikte prijs. Ook voor betonmortel en bindmiddelen kun je bij Cementbouw terecht!