Terug naar Recycling

Megablokken met een goede prijs

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Wil je een grondkering, opslagvak of een wand voor een hal of loods opbouwen en zoek je daarbij megablokken van beton tegen de beste prijs? Dan kun je terecht bij Cementbouw Recycling voor het aanschaffen van onder andere megablokken. Deze hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, nabij Breda en helpen je met het vinden van de juiste materialen voor jouw project.

100% gerecyclede megablokken tegen een goede prijs

Bij Cementbouw Recycling kun je terecht voor megablokken die duurzaam zijn, want ze worden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Je hebt onder andere de keuze tussen megablokken van beton van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter met een goede prijs.

Eenvoudig te stapelen en snel te monteren

Dankzij het praktische ontwerp zijn de megablokken van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter eenvoudig te stapelen en snel te monteren tegen een goede prijs. Ook demontage is gemakkelijk, waardoor de megablokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten. De megablokken van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter met een goede prijs, worden geproduceerd voor toepassingen zoals opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen.

Wist je dat…

Jouw megablokken voor een goede prijs van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter bij Cementbouw Recycling beschikbaar zijn? Maar wist je dat je bij ons ook voor meer zaken terecht kan? Alle materialen die te bestellen zijn, worden met onze eigen transportmiddelen geleverd en daarmee beschikken we over een extra ingebouwde flexibiliteit. Je kunt tevens bij ons terecht voor bindmiddelen of betonmortel voor jouw toepassing. Voor stapelbare betonblokken zit je goed bij ons.

Neem contact op en maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in een stapel megablokken van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter met een goede prijs? Of wil je informatie opvragen over welke megablokken het meest geschikt zijn voor het opbouwen van een wand en tegen welke prijs je deze kunt kopen? Neem gerust contact met ons op en stel jouw vraag. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 111 68 00 of per e-mail via recycling@cementbouw.nl.