Terug naar Recycling

Een stapel betonblokken bestellen

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

Voor het bestellen van een stapel betonblokken helpen wij je graag verder. Cementbouw Recycling levert betonnen legoblokken als snelle en efficiënte oplossing voor verschillende (tijdelijke) toepassingen. Denk hierbij aan het maken van opslagvakken, grondkeringen of een wand. Hiervoor zijn ook dakelementen leverbaar om de bovenkant netjes af te werken. De stapelbare betonblokken tegen de juiste prijs leveren wij direct uit voorraad.

Stapelen met een stapel duurzame betonblokken

Bij Cementbouw Recycling in Oosterhout, nabij Breda ben je aan het goede adres voor stapelbare betonblokken met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Door het praktische ontwerp zijn de betonblokken eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Kies stapelbare betonblokken met de beste prijs die tevens zeer duurzaam geproduceerd zijn. Onze CB Megablokken worden gemaakt met betonmortel die voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit.

Verschillende afmetingen beschikbaar

Het aanschaffen van een stapel betonblokken, ook wel legioblokken genoemd, doe je bij ons tegen een scherpe prijs. Kies de gewenste afmetingen en we vertellen je er graag meer over. Zo hebben we een stapel betonblokken beschikbaar met één nop, maar ook met twee, vier, zes of acht noppen. De hele blokken zijn 160 cm breed, de halve blokken zijn 80 cm breed. De nokbreedte onder is 19 cm, de nokbreedte boven is 10 cm en de nokhoogte is 6 cm.

Bel of mail ons

Ben je op zoek naar stapelbare betonblokken voor een goede prijs, heb je een vraag over onze verdere diensten en producten? Wij zijn elke week van maandag tot en met vrijdag te bereiken. Bel naar 085 111 68 00 of stuur een e-mail naar recycling@cementbouw.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen.