Megablokken met een scherpe prijs

Ben je bezig met een klein, middelgroot of groot bouwproject en zoek je daarbij megablokken van beton voor de beste prijs? Dan kun je voor jouw project terecht bij Cementbouw Recycling voor het aanschaffen van onder andere megablokken en andere soort bouwblokken. Wij helpen je met het vinden van de juiste materialen voor jouw project.

Logistiek in eigen beheer

100% recycling van materialen

Materiaal van de beste kwaliteit

100% recycling voor megablokken met de beste prijs

Bij Cementbouw Recycling kun je terecht voor megablokken die worden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat of 100% gerecycled beton. Zo ben je er zeker van dat jouw project verantwoord is, aangezien efficiënt omgaan met grondstoffen wordt onderschreven door de overheid. Je hebt onder andere de keuze tussen megablokken van beton van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter met een scherpe prijs.

Mega-kwaliteit voor jouw bouwproject

Dankzij het praktische ontwerp zijn de megablokken van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter eenvoudig te stapelen en snel te monteren voor een goedkope prijs. Ook demontage is gemakkelijk, waardoor de megablokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten voor jouw project. De megablokken van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter met de beste prijs voor jou, worden geproduceerd voor toepassingen zoals opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen. Je hebt dus veel mogelijkheden om jouw bouwproject vorm te geven op de manier zoals jij dat wenst.


Wist je dat…

Jouw megablokken van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter voor een mega goedkope prijs aanschaffen bij Cementbouw Recycling is een goed idee. Maar wist je dat je bij ons ook voor meer zaken terecht kan? Alle materialen die te bestellen zijn, worden met onze eigen transportmiddelen geleverd en daarmee beschikken ze over een extra ingebouwde flexibiliteit.  Cementbouw Recycling is niet gebonden aan één producent of één product. Dat zorgt voor een ruim veld aan mogelijkheden voor jouw megablokken en de daarbij behorende prijs. Je kunt voor jouw bouwproject tevens terecht bij ons voor bindmiddelen of betonmortel? Door te kiezen voor Cementbouw Recycling is het gegarandeerd dat jouw bouwproject wordt ondersteund met de juiste middelen om jouw werkzaamheden succesvol uit te voeren. Ook voor legoblokken of stapelbare betonblokken kun je bij ons terecht.

Neem contact op en maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in megablokken van het formaat 160 x 80 x 80 centimeter of 160 x 80 x 40 centimeter met een goede prijs voor jouw bouwproject? Of wil je gewoon informatie opvragen over welke megablokken het meest geschikt zijn voor het opbouwen van een wand en tegen welke prijs je deze kunt kopen? Uiteraard helpen wij je graag verder en wij nemen onze tijd voor jou. Neem gerust contact met ons op en stel jouw vraag. Wij zijn telefonisch te bereiken via 023 548 14 81 of per e-mail via info@cementbouw.nl.