Terug naar Zand & Grind

Halfverhardingen

Natuur- en recreatieparken leveren een belangrijke bijdrage aan onze leefomgeving. Cementbouw Zand & Grind heeft een speciaal op de natuur afgestemd palet bouwgrondstoffen toepasbaar bij de aanleg van onder andere fiets- en wandelpaden in natuurgebieden, recreatieparken, sportparken en tuinen. Cementbouw levert kwaliteitshalfverhardingen in de natuurtinten okergeel, grijs en rood. Kies uit onze exclusieve merken Gralux, Gralufalt, Grimès of Duro.

De onderstaande typen halfverharding kunt u bij ons in bulk, in big bags en in zakken van 25 kg bestellen.

Gralux

Gralux® is het natuurlijke, okergele halfverhardingsmateriaal vervaardigd uit een van Europa’s fijnste dolomietgesteenten. Opgebouwd uit korrels met een maximale diameter van 10 mm. kenmerkt Gralux zich door een hoge stabiliteit en goede waterdoorlatende eigenschappen. Dit product is ideaal voor recreatiepaden, parkeerplaatsen, parken en pleinen.

Gralufalt

Gralufalt® is een zandwegverharding bestaande uit het sterk hydraterende dolomietgesteente Gralux, gemengd met een stabilisator bestaande uit een speciaal slakmengsel. Het product is zeer geschikt voor het verharden van wegen en paden die een zwaardere verkeersbelasting kennen dan fiets- en wandelpaden, waarbij het waarborgen van een natuurlijke uitstraling gewenst is.

Grimès

Grimès® is een padverharding bestaande uit een sterk hydraterende kalksteensoort, gemengd met een stabilisator bestaande uit een speciaal slakmengsel. Het product is zeer geschikt voor het verharden van wegen, fiets- en wandelpaden, waarbij het waarborgen van een natuurlijke uitstraling gewenst is.

Duro

Duro® is een bijzonder fraai product met een aantrekkelijke en natuurlijke uitstraling. Het product is zeer geschikt voor toepassing in landelijke gebieden en bij de inrichting van maatschappelijk groen. Duro verleent comfort aan wandel- en fietspaden, pleinen en parkeerplaatsen.