Wel eens gedacht aan Cementbouw als nieuwe werkgever? We kunnen nogal wat nieuwe chauffeurs gebruiken bijvoorbeeld. Je maakt bij ons deel uit van een lokaal bedrijf en bent tegelijkertijd toch onderdeel van een wereldwijd concern. Met hardwerkende collega’s die toegewijd zijn aan hun functie en het bedrijf. Een organisatie die de praktische zaken voor haar medewerkers goed op orde heeft. Een bedrijf dat aandacht schenkt aan de veiligheid, duurzame inzetbaarheid en de vitaliteit van haar medewerkers.

De gewoonste zaak van de wereld

Als onderdeel van CRH zijn wij een deeltje van een veel grotere wereldwijde organisatie, terwijl Cementbouw zelf opereert vanuit vier divisies: Betonmortel, Bindmiddelen, Zand & Grind en Recycling. Gericht op de bouw- en infrasector en geworteld in Nederland en België. Bij Cementbouw pak je aan en pak je door. Het gaat bij ons om doorzetten. Volharden. We hebben ons namelijk altijd vastgebeten in de uitdagingen die erom vroegen.

Bij ons werk je mee aan de meest waanzinnige bouw- en infraprojecten van de Benelux. We leveren onze producten aan een zeer gewaardeerde en grote groep (onder)aannemers die net als wij precies weten wat volhardend van nature betekent. Omdat we vanuit onze cultuur simpelweg projecten oppakken, klussen klaren alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Werk bij een organisatie die de praktische zaken voor haar medewerkers goed op orde heeft.
Werk bij een bedrijf dat aandacht schenkt aan de gezondheid, duurzame inzetbaarheid en de vitaliteit van haar medewerkers.
Werk bij een bedrijf dat technisch hoogstaand bezig is. Een bedrijf met een wereldwijde moeder maar een lokale cultuur.

Cementbouw zoekt
volhardende collega's.

Kom bij Cementbouw werken. Dan werk je bij een bedrijf dat veel geeft om zijn medewerkers en bijvoorbeeld een fitnessabonnement met korting aanbiedt, gratis fruit op het werk heeft en sportieve events organiseert. Zelfs workshops over fysieke belasting en een goed slaapritme. Een bedrijf dat technisch hoogstaand bezig is. Een bedrijf met een wereldwijde moeder maar met een lokale cultuur.

Wil je je cv vrijblijvend sturen?
Stuur deze dan naar vacature@cementbouw.nl.

Team HR

Els Hendriks Manager Human Resources +31 23 548 14 60
Thelma Woudstra Senior HR-adviseur +31 23 548 16 05
Jenna van de Rijt HR-adviseur +31 478 537783