Terug naar Zand & Grind
Product

Funderings­materialen

Wij kunnen verschillende typen funderingsmateriaal leveren.
In bulk, in big bags of in zakken van 25 kg.

Ketelzand

Ketelzand® is een hoogwaardige, gecertificeerde grondstof voor de wegenbouw. Het materiaal vormt een lichte en stabiele basis voor uiteenlopende toepassingen, zoals toe- en afritten, kunstwerken, weglichamen en funderingen op slappe bodem. Variatie in vochtgehalte toont nauwelijks verandering in stabiliteit.

Hoogovenslakmengsel

Hoogovenslakmengsel (Hoogovenslak) is een mengsel van gebroken hoogovenstukslak, gebroken staalslak en gegranuleerd hoogovenslakzand. Deze materialen komen vrij als bijproduct bij het ruwijzerproces. Het product is eenvoudig te verwerken bij elke weersomstandigheid. Bij een vochtige verwerking is de cohesie tussen de korrels zelfs hoger, wat de hydraulische werking ten goede komt. De goede plaatwerking van dit product zorgt voor een brede lastspreiding. Een ideaal product voor toepassing onder wegen en parkeerplaatsen.

LiDo-mix

LiDo-mix® is een zeer hydraulisch funderingsmateriaal, waarmee u veel rendement kunt halen uit uw afvalconstructies. Tevens wordt LiDo-mix gebruikt om Menggranulaat hydraulisch te maken.

Lava

LD Staalslakken

Drainagegrind