European Safety Award voor Arnaud Stuvel

Eenendertig collega’s van CRH-bedrijven, plus drie contractors, werden op 12 maart jongstleden geëerd tijdens de European Safety Awards-ceremonie in Amsterdam. De awards loven uitstekende veiligheidsprestaties van het afgelopen jaar. Een van de drie prijzen voor Safety Leadership was voor Arnaud Stuvel. Hij ontving de award uit handen van Edwin Bouwman, Chief Administrative Officer van CRH. 

Arnaud Stuvel, Director Operations van Cementbouw, heeft de award kregen voor het leiden van transportveiligheidsinitiatieven binnen de Benelux. Hij heeft een speerpunt gemaakt van het verbeteren van transportveiligheid, niet alleen voor Cementbouw, maar ook voor andere CRH-bedrijven in het cluster.

“Veiligheid moet altijd de kern vormen van alles wat we doen.”

In zijn felicitaties aan alle winnaars zei, Michael Keating, HSE Director Europe: “In ons bedrijf werken we in een hoog-risico-omgeving. Het leiderschap van mensen, zoals jullie, is van vitaal belang om ons te helpen dit aanzienlijke risico te beheersen. Het voorbeeld van je prestaties kan de mensen om je heen inspireren”.

Serge Schmidt, Senior Vice President, Europe West, zei: “Veiligheid moet altijd de kern vormen van alles wat we doen en de prijzen die onze collega’s van Europe West ontvangen, erkennen de uitstekende inspanningen die ze in dat opzicht leveren. Ik wil alle winnaars uit heel cluster ‘Europe West’ bedanken voor hun harde werk; ze mogen allemaal heel trots zijn op hun prestaties.”