Zand & Grind

Cementbouw Zand & Grind is een belangrijke schakel in de sectoren infra en bouw. Wij zijn zowel producent als leverancier van een zeer groot aanbod aan materialen en grondstoffen. Wij leveren onder meer zand, grind, speciale splitten en halfverhardingsproducten.

Constante kwaliteit

Gedurende het hele traject van productie tot logistiek zijn we gefocust op de verrijking van onze kennis en verfijning van onze dienstverlening. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. En ons productieproces is gecertificeerd. We voldoen aan ISO 14001 en ISO 9001 normen. Per project wordt door ons gekeken welke eisen aan het gewenste product zitten. Welk materiaal er wel of absoluut niet in verwerkt mag worden. En we houden onze kwalitatief hoogwaardige producten onafgebroken tegen het licht van duurzaamheid.

Duurzaam productieproces

Over het gehele traject van productie tot levering denken we na over de footprint die we hiermee achterlaten. Cementbouw Zand & Grind is onder andere participant in Consortium De Grensmaas, waar volop aandacht besteed wordt aan de duurzaamheid van het gehele traject. Bovendien geloven wij in samenwerken. Het is, naar ons idee, de snelste weg om een collectieve verbetering te maken. Met meerdere partijen krijg je een duurzaam productieproces namelijk eerder voor elkaar. Door aan te pakken en de schouders eronder te zetten. Zowel binnen Cementbouw, als met CRH zuster- en externe bedrijven.

Van productie tot logistiek

Zand & Grind is zowel producent als leverancier van bouwgrondstoffen in de breedste zin van het woord. We zijn totaalleverancier van zand, grind en speciale splitten voor de professionele bouw- en infrasector. Voor de Nederlandse markt is ons zand hoofdzakelijk afkomstig uit eigen land. Grind komt voor een deel uit Nederland, deels uit onze omringende landen, zoals Duitsland en Frankrijk.

De constante factor die we in de afgelopen decennia in de markt zijn geworden, is niet in de laatste plaats te danken aan onze logistieke hands-on mentaliteit. We voeren namelijk een groot deel van de logistieke processen van onze bedrijfsactiviteiten uit in eigen beheer.

 

Product Zand
Wij kunnen vele soorten zand leveren.
Lees meer
Product Grind
Wij kunnen vele soorten grind leveren. In bulk, in big bags of in zakken van 25 kg.
Lees meer

Meer weten over Zand & Grind?

Erik Scherpbier Manager Minerale Producten +31 88 010 96 00
Erick Doppenberg Accountmanager Noord en West Nederland +31 88 010 96 00