Betonmortel

‘Welke prestatie-eisen worden gesteld aan het eindresultaat?’ Het is een van de elementaire vragen die Cementbouw Betonmortel aan het begin stelt. Vanuit onze betoncentrales leveren we namelijk van traditionele betonmortel tot de meest complexe varianten .

Beton bestellen

Eindeloze mogelijkheden

Als divisie Betonmortel van Cementbouw zijn wij onafhankelijk. Het grote voordeel hiervan is dat we het type bindmiddel en andere grondstoffen voor beton zelf kunnen bepalen. Vanaf het begin hebben we daarom al invloed op de vereiste kwaliteit die u aan het eindresultaat verbindt. Het maakt ons flexibel en bovendien houden we het hele proces – tot en met logistiek – beheersbaar. En dat is een extra voordeel voor onze opdrachtgevers.

De samenstelling van onze betonmortel kan eindeloos variëren; afhankelijk van factoren als bouwtijd, toepassing en/of weersomstandigheden. Hoe borgen we de hoge constructieve kwaliteit? Hoe maakt de klant zoveel mogelijk gebruik van de vormvrijheid van betonmortel en wat moet of kan het verwerkingstempo zijn? Allemaal vragen die stuk voor stuk aan bod komen. Wij helpen u graag om de juiste grondstofkeuze te maken, behorend bij de technische eisen die aan het beton gesteld worden. Denk aan een mengselsamenstelling die zorgt voor hoge energiebesparing. Of een mengsel met een specifiek afwerkingsniveau. Talloze mogelijkheden.

Productontwikkeling en duurzaamheid

Daarnaast spelen aanvullende duurzaamheidseisen een steeds grotere rol. Ook daar kunnen we u bij helpen. Zo leveren we bijvoorbeeld RAMAC: een wegverhardingsproduct met een extreem lage CO2-footprint. Onze betontechnologen en werkbegeleiders denken graag mee met onze opdrachtgevers. Van het beginstadium tot de werkelijke uitvoering. Beton-technologisch advies. In al die jaren is onze kennis alleen maar gegroeid. We zijn niet voor niks ‘Volhardend van nature’. Door dergelijk advies kunnen we gezamenlijk proces- en kwaliteitsverbetering realiseren. Tijd besparen en kosten reduceren.

Cementbouw Betonmortel beschikt over een goed opgeleid team aan vakspecialisten. In het laboratorium zijn we elke dag bezig met productontwikkeling en met optimale oplossingen. We zoeken steeds weer naar de meest passende oplossing voor de klant. De eigenschappen van beton sluiten nu al heel goed aan bij duurzame prestatie-eisen. Lange levensduur, geluidswerende eigenschappen en thermische kwaliteiten. Cementbouw is gecertificeerd met het CSC-keurmerk en beschikt over zowel een ISO 9001- als een ISO 14001-certificering.

Efficiënt, snel en correct

Onze divisie levert binnen verschillende toepassingsgebieden. Binnen de brede infrasector, maar ook voor woning- en utiliteitsbouw zijn we een ervaren partner. Verder werken wij specifiek op het gebied van funderingen, vloeren en voor toepassingen in de agrarische sector. Voor de levering binnen al deze toepassingsgebieden, is een goede logistiek uitermate belangrijk. Het moet efficiënt, het moet snel en altijd op een correcte wijze. Doordat onze betoncentrales goed verspreid zijn, zijn betonmixers nooit langer dan nodig onderweg.

Product Betonmortel­producten
Naast het traditionele betonmortel produceren wij maatwerk­betonmortel. Het juiste mengsel is daarbij afhankelijk van de toepassing en de prestatie-eisen van een werk. Wij kunnen putten uit meer dan 10.000 recepturen voor betonmortel.
Lees meer
Product Duurzaam beton
Beton is een van de meest duurzame bouwmaterialen, want de betonnen constructie van een gebouw gaat in principe vele malen langer mee dan de geoogde levensduur van een gebouw. Beton is 100% recyclebaar, thermisch actief, onderhoudsarm. Beton maakt flexibel bouwen mogelijk.
Lees meer
RAMAC Wegverharding
RAMAC Wegverharding is het duurzame alternatief voor traditionele wegverhardingen van beton of asfalt. Dit type wegverharding levert een CO2-besparing op van ruim 65%. Het kan worden toegepast voor autowegen, fietspaden en rotondes.
Lees meer
Betonvolume-calculator
De betonvolume-calculator helpt u om de hoeveelheid beton te berekenen voor bijvoorbeeld een balk of vloer. Ook kunt u de hoeveelheid beton berekenen voor een kolom.
Naar de calculator

Meer weten over Betonmortel?

Luc Peeters Commercieel Manager +31 23 5 481 481
Mark Schemmekes Accountmanager +31 23 5 481 481